. . .

Poker TV – Och vissa säger att Gus Hansen inte är en turgubbe

Se den perfekta handen byta lojalitet till fördel för Gus Hansen i en hand spelad mot Daniel Negreanu på GSNs High Stakes Poker i en dramatisk omvändning bäst beskriven av Gus Hansen själv i slutet av klippet: ” Wow, det var ganska sjukt”

Händer så som dessa är guldgruvor för Tv kanaler som vill ha tittar siffror och även generellt för poker industrin. Det är detta som gör pokern så spännande och är det allra bästa poker kan erbjuda till vilken som helst adrenalin sökare.

Om man sätter summorna involverade åt sidan är detta fortfarande en extremt intressant hand, nånting som bara förekommer en gång på flera miljoner försök. Så fort floppen når bordet börjar gnistorna flyga. Jag kan inte lämna Esfandiaris extremt kloka val att ge upp sin A,Q, även om han troligtvis hade lagt sig vid floppen i vilket fall.

Vad floppen ger liv till här är ett exempel på en “perfekt hand”. Negreanu med tre sexor dominerar Hansens tre femmor i en hand där båda spelarna tror att dom har den bästa handen. Men så fort han har Gus fångad landar ännu en femma vilket ger Gus fyrtal i femmor. Vad kan man säga, ibland har inte ödet bara belåtenheten att slå dig till marken men det kastar även smuts i ditt ansikte. De spelade dock båda bra, det är så bra perfekta händer fungerar: det finns inget försvar mot dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *