. . .

Sandra Naujoks vinner EPT Dortmund 2009

Tyska Sandra Naujoks blev den som efter finalbordet i EPT Dortmund fick uttala sig i Pokerstars TV om hur det kändes att vara vinnare samt vad hon använde för strategi vid finalbordet.

Nyligen har det tyska stoppet för European Poker Tour (EPT) i Dortmund avgjorts och det blev efter finalbordets slut tyska Sandra Naujoks som kammade hem vinnartiteln. Hon blev då också den andra kvinnan någonsin att vinna ett Huvud Event i EPT.
Efter finalbordets avgörande uttalade Sandra Naujoks som då såg väldigt lugn och bekväm ut trots all uppmärksamhet samt beskrev den nyblivna vinnarsituationen som;

– Jag är slutkörd och jag kan inte förstå vad som har hänt, men det är en väldigt skön känsla med tanke på att det är ett EPT på min hemmaplan och min första EPT säsong någonsin. Att jag dessutom kan vinna så mycket pengar, det är utmärkt.

På frågan om hon hade någon speciell plan innan hon gick in för att möta ett så starkt motstånd vid finalbordet svarade hon till Pokerstars TV:

– Javisst, eftersom vi var 3 short stacked ville jag vänta lite, så att när vi sedan var short handed jag skulle kunna få tillfället att göra mer action eftersom att det är så jag spelar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *