. . .

Seinfeld George ligger på topp

Jason Alexander är mest känd för sin roll som ‘George’ i Seinfeld men även i WSOP har han varit en central figur, speciellt då han kom med i chip ledning efter Dag 1a av Huvud Eventet.

Han sitter bredvid andra stora underhållningsgiganter och verkar än så länge mycket nöjd med sin tillvaro i WSOP.

– ”Jag spenderade den första delen av dagen (Huvud Event Dag 1a) bredvid Nelly vilket var oerhört roligt”, resten av dagen satt jag bredvid min kompis Brad Garret. Han sade också att ”stämningen i rummet var mycket bra”.

Dagen hade inte börjat till fördel för Jason Alexander som under eftermiddagen var nära en utslagning, men efter kvällsmatsrasten hade allting ändrats och han låg nu bra till.

Även om Alexander haft tidiga framgångar i Eventet tror han inte att han ligger på samma nivå som de spelare som spelar poker som en livsförsörjning.

– ”Det känns som att jag har ett pris på mitt huvud, och det finns människor i rummet som vet exakt hur man tar nytta av det”. Men även om detta är situationen verkar Alexander nöjd med hur han har klarat sig i spelet än så länge och han känner även att hans pokerskicklighet har förbättrats i och med hans deltagande i Världsserien i Poker.

När kändisar så som Jason Alexander deltar i pokerevenemang är det alltid positivt för poker industrin eftersom att det belyser poker eventet och gör folk mer medvetna och nyfikna på poker. Detta är också någonting som Jason Alexander ser som något positivt, speciellt som han inte är någon proffsspelare.

– ”Det hade varit underbart för folk att se mig vid ett potentiellt finalbord, speciellt som jag är en B-minus spelare. Jag är ingen utomordentligt bra spelare”.

Det är just därför som han tycker att han även ger hopp till de spelare som kanske inte är de skickligaste i turneringar så som WSOP. – ”Om en kille så som mig själv kan göra några bra drag i tävlingen så hade det gjort väldigt många ivriga att ta del av spelet.”

Att ha spelare så som Jason Alexander deltagande i WSOP försäkrar även de spelare som kommit från när och fjärran en garanterat speciell upplevelse, vare sig man slutar som vinnare eller förlorare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *