. . .

Så har äntligen EPT Warszawa dragit igång och det var totalt 203 spelare från världens alla hörn och inte mindre än 33 länder som har tagit sig till Polen för att ta del av den spänning och glamour som en EPT turnering för med sig. Den stora drömmen för alla spelare som deltar är att vinna Warszawas huvud eventet -25,000 PLN- som skapat en prispool med ett totalt värde av upp emot 4.7 miljoner Zloty (runt €1,145,830).

Inför dag två är det utav de 203 spelarna som var med i startfältet 148 som tagit sig vidare i turneringen och det är där vi nu ser Carter Philips i chipledning. Inför Dag 2 har han en ledande bank värd 194,850 som är lite före fransmannen Antony Lellouche som ligger på andraplats med 131,475

Carter Philips kommer från USA och delstaten North Carolina. Han är 21 år gammal men är redan känd i EPTs kretsar eftersom att han vann EPT Barcelona förra månaden och samtidigt fick ett vinstpris på €850,000. En annan spelare som ligger bland topp placeringarna är Team PokerStars PRO Luca Pagano från Italien som startade Dag 2 med en bank värd 101,575.

Den kända världsmästaren och PokerStars PRO Peter Eastgate är även med och tävlar om det prestigefyllda första priset så väl som andra PokerStars PRO kändisspelare så som Arnaud Mattern, Marcin Horecki, Alex Kravchenko, Bertrand “ElkY” Grospellier, Sebastian Ruthenberg, Dario Minieri and Thierry Van Den Berg och den PokerStars sponsrade EPT presentatören Michelle Orpe.

EPT Warszawa kommer att köras mellan den 20-25 oktober och garanterar mycket spänning för den som väljer att följa eventet. Turneringen har attraherat några av de bästa spelarna i världen vilket garanterar en turnering på hög nivå. Spelarna håller till vid Polens Casino, Hyatt Regency och ibland de som kommit ser vi förutom PokerStars kändisarna världsmästaren Scotty Nguyen så väl som 33 spelare som lyckats vinna sina platser genom att spela sig in från PokerStars hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *